Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας

18 Σεπτεμβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

likio gripi 2_DCE

Άρχισαν  οι εγγραφές στο  1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρικάλων (Γυμνάσιο Ενηλίκων) και όποιος   επιθυμεί  να κάνει  ότι  δεν έκανε όταν  έπρεπε  , μπορεί να  φοιτήσει   στο εν λόγω σχολείο  .  Ως  γνωστόν  το σχολείο  δεύτερης ευκαιρίας  είναι ένα καινοτόμο  Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων  του  Υπουργείου  Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων  με  φορέας λειτουργίας  τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.) και φορέα  διαχείρισης το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)  και η φοίτηση είναι δωρεάν.  Τι μπορεί να κάνει ένας απόφοιτος του  σχολείου  αυτού ; Να συνεχίσει τις σπουδές του στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης  ή να συνεχίσει σε συστήματα επαγγελματικής κατάρτισης. Μπορεί επίσης  να ισχυροποιήσει τη θέση του στην αγορά εργασίας  , να συμμετέχει ενεργά στο κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι σε τοπικό και εθνικό επίπεδο .

Εκείνο λοιπόν που χρειάζεται για όσους θέλουν να  συμμετέχουν στην δια  βίου μάθηση   ας σπεύσουν για εγγραφή  και διάβασμα  φυσικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.