Σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Μουσείο Μετεώρων – Πως μπορείτε να συμμετάσχετε

25 Οκτωβρίου, 2016 10:34 Επιμέλεια: /

diagonismo-zografikis-diorganoni-to-mousio-meteoron

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, στο πλαισιο της συμμετοχής του στο «Μύλο των Ξωτικών» και σε συνεργασία με την Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, διοργανώνει ομαδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για τα σχολεία που επισκέπτονται το Μύλο.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που επισκέπτονται το «Μύλο των Ξωτικών»
  2. Το θέμα του διαγωνισμού είναι τα μανιτάρια. Καλό είναι οι διαγωνιζόμενοι να δουν ένα σχετικό βίντεο, που έχει ετοιμάσει το Μουσείο για τα μανιτάρια, προκειμένου να πάρουν ιδέες για το έργο τους. Το video αυτό θα το βρείτε στη σελίδα του Μουσείου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5eaETgqsQZE
  3. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τάξεις σχολείων, οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από μια για κάθε σχολείο και συμμετέχουν με ένα έργο η κάθεμια.
  4. Η δημιουργία του πίνακα γίνεται στο σχολείο και παραδίδεται κατά την επίσκεψη του σχολείου στο Μύλο και ειδικότερα στο περίπτερο του Μουσείου.
  5. Όλα τα έργα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στην κριτική επιτροπή, που έχει δημιουργήσει η Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, για την ανάδειξη 2 νικητών.
  6. Οι τάξεις που αναδείχτηκαν νικήτριες θα λάβουν ως δώρο βιβλία σχετικά με τα μανιτάρια για τη βιβλιοθήκη τους, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε παιδί των τάξεων αυτών θα δοθεί ένα μικρό συμβολικό δώρο από το Μουσείο.
  7. Όλα τα έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στην αίθουσα «Ασπροπάρης» του Μουσείου από 15/1/2017 έως 15/3/2017
  8. Τέλος, όσα σχολεία συμμετέχουν στο διαγωνισμό και προγραμματίζουν ενδεχόμενη επίσκεψη στο Μουσείο θα έχουν έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.