Σχολική χρονιά με προβλήματα

4 Σεπτεμβρίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

sxoleio_DCE

Η νέα σχολική χρονιά  βρίσκεται  αντε πόρτα  αλλά τα προβλήματα   δεν λείπουν με τις δημοτικές  αρχές  να βρίσκονται  σε ετοιμότητα  σε ότι αφορά την αντιμετώπισή τους ώστε όλα να είναι έτοιμα  με το χτύπο του πρώτου κουδουνιού  .

Ένα από τα σοβαρά   προβλήματα  είναι αυτά που σχετίζονται  με τις κτηριακές υποδομές , την υλικοτεχνική υποδομή  και φυσικά  την έγκαιρη  παρουσία  του εκπαιδευτικού  προσωπικού .

Ωστόσο   το βασικό ζήτημα της  μεταφοράς  των μαθητών  δεν έχει  αντιμετωπιστεί μ,ε τις περιφερειακές  αρχές  να βρίσκονται  σε αναζήτηση λύσης  προκειμένου, πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να ρυθμιστεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Και σε αυτό το  θέμα συμβαίνει αυτό που συμβαίνει με τη γενικότερη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού αλλά και της κοινωνίας  . Όλα εκ του προχείρου και την τελευταία στιγμή .

Προγραμματισμός , σχέδιο , μηχανισμός , είναι έννοιες που δυστυχώς δεν μας χαρακτηρίζουν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.