Σχολικές εκδρομές

5 Μαΐου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

likio eniaio 3_DCE

Μετά  τα όσα  έγιναν και γίνονται  με τις σχολικές εκδρομές όπου  παρατηρούνται διάφορα παρατράγουδα  σε σχέση με συμπεριφορές  τουριστικών  γραφείων  με τις γνωστές επιπτώσεις  στους μαθητές  , το υπουργείο ανακοίνωσε   πως από την καινούρια σχολική χρονιά  προτίθεται να επανεξετάσει το θέμα των σχολικών εκδρομών  «διασφαλίζοντας ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που θα αναλαμβάνουν την μεταφορά και τη διαμονή των μαθητών θα είναι πιστοποιημένα, οι δε μαθητές πλήρως ασφαλισμένοι με συμβόλαια που θα επισυνάπτονται στα ταξιδιωτικά έγγραφα».

Λοιπόν , ακόμα και αυτά τα απλά πράγματα που δεν θέλουν ούτε ιδιαίτερη σκέψη και  φιλοσοφία αλλά απλή λογική , εμείς τα θεωρούμε πολυτέλεια και γραφειοκρατική διαδικασία που δεν χρειάζεται .

Μάλιστα είμαστε ικανοί , αν μας το πουν οι θεσμοί  να αντιδράσουμε και να μιλάμε για ότι μπορεί κανένας να φανταστεί .

Κάτι αντίστοιχο , τηρουμένων των αναλογιών βέβαια , συμβαίνει και με πολλά άλλα πράγματα που οφείλουμε να τα κάνουμε χωρίς να μας το πει κανένας εξωελληνικός  θεσμός !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.