Σχέδιο ανάπτυξης για Ο.Τ.Α

22 Δεκεμβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Η υλοποίηση  σχεδίου οικονομικής στήριξης και ανάπτυξης των δήμων συζητήθηκε   στη σύσκεψη στο ΥΠΕΣΔΑ  που αφορά  την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων των Δήμων προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  , την εκπόνηση και εκτέλεση ενός αναπτυξιακού προγράμματος από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με επιχορήγηση δύο μορφών δράσης  όπως η δημιουργία ειδικού λογαριασμού για μελέτες και επενδύσεις και η επιχορήγηση έργων αυτεπιστασίας των Δήμων που θα αφορά, κυρίως, Δήμους με μικρούς προϋπολογισμούς και αυξημένο δείκτη ανεργίας.

Προς την σωστή κατεύθυνση οι προβληματισμοί και οι κινήσεις του ΥΠΕΣΔΑ , αρκεί να μην μείνουν στα χαρτιά , ως ευσεβείς  πλην όμως ανεκπλήρωτοι πόθοι  , και να μην έρθουν όταν θα είναι αργά ποια για τους Ο.Τ.Α , οι οποίοι , όπως δείχνουν οι φωνές των δημάρχων και δημοτικών αρχών , βρίσκονται κοντά  στο να κατεβάσουν ρολά με ότι  μπορεί να συνεπάγεται  αυτό για τη χώρα και τους πολίτες !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.