Σχεδιασμοί

23 Μαΐου, 2017 09:04 Επιμέλεια: /

Untitled

Το Καλοκαίρι ήρθε , τα σχολεία κλείνουν και η ανεμελιά αντικαθιστά την σκληρή καθημερινότητα .

Και βέβαια  παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά οι σχεδιασμοί για  μίνι διακοπές σε κάποιο  νησιώτικο ακρογιάλι όλο και φουντώνουν .

Τώρα , αν οι σχεδιασμοί υλοποιηθούν είναι ένα θέμα . Πάντως όλο και κάποιοι παππούδες θα υπάρχουν για να συνδράμουν τα εγγόνια  , όλο και κάποια μάνα θα βαστά ένα  μικρό κομπόδεμα για τέτοιες περιπτώσεις .

Οπότε κάποιοι θα είναι τυχεροί . Οι άλλοι  στα όμορφα ορεινά Ελληνικά χωριά κάτω από τον παχύ ίσκιο των πλατάνων και των ελάτων , ρουφώντας καθαρό αέρα . Απλά , ταπεινά και όμορφα !!! Καλό Καλοκαίρι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.