Σαντάμ ( ό Πάρις 2ος Τρωϊκός 1990)

7 Απριλίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

mokkas_DCE

Πρίν 3000 χρόνια άπό σήμερα ό Πάρις εκλεψε την ώραία Έλένη (Κουβεϊτ) κ’έτσι άρχισε ό Τρωϊκός πόλεμος άλλά πιστεύει κανείς ότι ό πόλεμος ‘εγινε για τα κάλλη της Έλένης; Όχι άσφαλώς.Είναι και τώρα όλοφάνερο ότι οί Ελληνες ζήλευαν τα πλούτη της Τροίαςκαί πού τους έμπόδιζε,δυσκόλευε να περνούν στον Εύξεινο πόντο και ήθελαν  να την καταλάβουν ΄΄αφού όνειρεύονταν την θαλασσοκρατορία και άποικιοκρατία. Αν και πέρασαν χιλιάδες χρόνια στις μέρες μας έπαναλαμβάνεται το ίδιο  σκηνικό του πολέμου στo Κουβέϊτ.  Ή Βαγδάτη(ΙΡΑΚ) ίσχυροποιείται και θέλει να διαφεντεύει στην περιοχή μια περιοχή με τεράστειες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες άφού οί πετρελαιοπαραγωγές της έφοδιάζουν τις βιομηχανίες της Δύσης και Άνατολής .Ή έμπροσθοφυλακή των Άμερικανών το Ισραήλ τους πληροφορεί κραυγάζοντας ότι άπειλείται ή ήγεμονία τους τα συμφεροντά τους.Ό Σαντάμ σαν άλλος Πάρις της ίσχυρής Τροίας κλέβει (καταλαμβάνει)το Κουβέϊτ (την ώραία Έλένη) άπό την Άγγλία τον (Μενέλαο)και αύτός συνενοείται με τον Άγαμέμνονα, Η.Π.Α.καθώς και  άλλους να έπιτεθούν για να πάρουν την κλεμένη Έμιροπούλα.Ό 2ος Τρωϊκός πόλεμος άρχισε,πάρθηκε ή Έμιροπούλα-πετρέλαια-το ΚουβέΪτ και συνεχίζει άφού ξεγέλασαν τον Άχιλλέα (Γαλλία,ΕΟΚ.) όπως τότε  Ιφιγένεια….βρυσιϊδα –Άχίλλειος πτέρνα και συνεχί ζεται με την έπινόηση κατασκευή του Δούρειου Ιππου την μητέρα των μαχών την καταστροφή του Ι.Ρ.Α.Κ  την τερατογέννηση των τζιχάντ την γεννοκτονία των Παλαιστηνίων(Σάμπρα-Σατίλα).

Υ.Γ.Σήμερα 2016 ζούμε την Όδύσσεια του Συριακού λαού πού θαλασσοπνίγεται έγκαταλείποντας την πατρίδα του θύμα του Άγαμέμνονα του 2ου  Τρωϊκού  πολέμου.

Καταγράφθηκε στον  μικρ/γιστή  15-3-2016  Χρ.Μόκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.