Σαμοθράκη: Το δημοτικό συμβούλιο αποδέχθηκε ομόφωνα τη διεξαγωγή της Πανελλήνιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών

admin
admin
20 Φεβρουαρίου 2018, 07:54

Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης αποδέχθηκε την πρόταση για την διεξαγωγή της Πανελλήνιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στον νησί, την οποία μετέφερε ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου Κρίτου Κριτής.

Πρόκειται για μια πρόταση που είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης στη διάρκεια κοπής της πίτας της Λέσχης και έγινε τότε με ενθουσιασμό δεκτή. Ακολούθησε η άμεση ανταπόκριση του ιδιοκτήτη της SAOS Ferries Φώτη Μανούση, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της εταιρείας, με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία επίσης εξέφρασε την στήριξη της, ενώ τώρα ήρθε η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης.

Πλέον, σε συνεργασία με την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου ξεκινάει ένας πολυ σημαντικος αγώνας διεκδίκησης, αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης με πανελλήνιο εςνδιαφέρον που μπορεί να φέρει στην Σαμοθράκη χιλιάδες συμμετέχοντες, όπως γίνεται όπου διεξάγεται.

evros-news.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .