Σακελλαρίου και Ζαρόπουλος αθωώθηκαν για το εργατικό ατύχημα στους Αγίους Θεοδώρους

27 Σεπτεμβρίου, 2017 11:52 Επιμέλεια: /

sakelarioy+zaropoylos_DCE

Αθώοι κρίθηκαν σήμερα από το Δικαστήριο στα Τρίκαλα όπου εκδικάζονταν υπόθεση  εργατικού ατυχήματος που συνέβη 27 Δεκεμβρίου 2011 στους Αγίους Θεοδώρους Καλαμπάκας.

Ο εργαζόμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας για άγνωστο λόγο είχε πέσει από το απορριμματοφόρο και είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Ο ίδιος δεν κινήθηκε κατά του Δήμου , όμως το έκανε ο Επόπτης Εργασίας και η υπόθεση έφτασε στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Οι κκ. Σακελαρίου και Ζαρόπουλος κατηγορούνταν ότι δεν είχαν εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την ασφάλεια του εργαζομένου , με αποτέλεσμα το ατύχημα.

Το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση των κατηγορουμένων .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.