Σ.Τ.Ε.Μ. – Συγχαρητήρια επιστολή προς ΚΕΝΑΚΑΠ

14 Οκτωβρίου, 2015 11:21 Επιμέλεια: /

DSD_1222_DCE

Σας συγχαίρουμε για την γαστρονομική εκδήλωση που πραγματοποιήσατε στις 10/10/2015 στην Καλαμπάκα με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση της τοπικής κουζίνας και των τοπικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας.

Όπως είναι γνωστό η γαστρονομία αποτελεί μία πολύ ισχυρή μορφή εναλλακτικού τουρισμού που σε άλλες χώρες λειτουργεί ήδη εδώ και χρόνια σε σημείο μάλιστα να δημιουργεί τάσεις και τουριστικά ρεύματα.

Η περιοχή μας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης μορφών εναλλακτικού τουρισμού και γαστρονομικά, τα τοπικά προϊόντα μας θα μπορούσαν να είναι συνδεδεμένα άρρηκτα με το τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε.

Αν και δεν μας κάνατε τη τιμή να μας προσκαλέσετε!! στη σημαντική αυτή εκδήλωση σαν ΣΤΕΜ (σύνδεσμο τουριστικών επιχειρήσεων Μετεώρων),

Σας συγχαίρουμε και όλους όσους βοήθησαν, για τη προσπάθεια αυτή και

Σας ευχαριστούμε που κάνετε πράγματα για μάς, έστω και χωρίς εμάς!!

Με εκτίμηση,

Ηλίας Μαυραγάνης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.