Σ. Παπαχρήστος – Διευρυμένη σύσκεψη για την απόφαση του υποψήφιου Δημάρχου – Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
30 Αυγούστου 2018, 13:16

Συνέντευξη στο ράδιο Σταγών μιλώντας για όλους και για όλα παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαχρήστος.

Ξεκινώντας την συνέντευξη ο κ. Παπαχρήστος σχολίασε το έργο της Δημοτική Αρχής του κ. Σινάνη λέγοντας πως με βάση τις εξαγγελίες που είχε κάνει προεκλογικά είναι μια Δημοτική Αρχή ανακόλουθη.

Υποστήριξε ότι ο κ. Σινάνης κατηγορούσε τον κ. Σακελλαρίου για τις απευθείας αναθέσεις και πλέον η δική του Δημοτική Αρχή έχει κάνει τις διπλάσιες απευθείας αναθέσεις.

Όσον αφορά την δική του ομάδα και το ρόλο της αντιπολίτευσης που είχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τόνισε πως κράτησαν το επίπεδο της αντιπολιτευτικής τους γραμμής σε ικανοποιητικό επίεπδο αλλά ασφαλώς από το καλό υπάρχει και το καλύτερο.

Για τα τελευταία επεισόδια που λαμβάνουν χώρα την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι πρέπει όλοι να σέβονται το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου όπως επίσης και τον θεσμό του Δημάρχου ή των Αντιδημάρχων. Ας μην ξεχνάμε είπε ότι εκεί όσοι βρίσκονται, βρίσκονται επειδή τους ψήφισε ο λαός και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν αυτοί που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και καθυβρίζουν ασύστολα.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα της ομάδας του απάντησε ότι ο ίδιος θα περιμένει την απόφαση του κ. Σακελλαρίου και μετά θα δει το δικό του μέλλον, ωστόσο  αποκάλυψε δύο προτάσεις που κατατέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Δ.ΟΜ.

Η πρώτη πρόταση που έγινε από τον ίδιο είναι να υπάρξει μια διευρυμένη συνάντηση από ολόκληρο το ψηφοδέλτιο και όποιον επιθυμεί να παραστεί σε αυτήν και μετά από δύο – τρεις συναντήσεις να παρθεί μια απόφαση για το ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Η δεύτερη πρόταση που έγινε από τον κ. Κόττη ήταν όλοι η Δ.ΟΜ. να συμπαραταχθεί με την υποψηφιότητα του κ. Αλέκου.

Καμία από τις  δύο προτάσεις δεν έλαβε κάποια απάντηση καθώς όπως τόνισε δεν ήταν παρόντες όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αν ο κ. Σακελλαρίου αποφασίσει να κατέβει εκ νέου υποψήφιος ο κ. Παπαχρήστος θεωρεί ότι όλη η ομάδα θα τον ακολουθήσει.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του κ. Αλέκου υποστήριξε ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο τον κ. Αλέκο να ανοίξει του διαύλους επικοινωνίας. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει στο πλευρό του δύο έμπειρους πολιτικούς τον κ. Σακελλαρίου και τον κ. Πινιάρα που επι δημαρχείας τους υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος.

Θεωρεί ότι ο κ. Αλέκος θέλει όλη την ομάδα του κ. Σακελλαρίου στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο εφόσον αποφασιστεί.

Ο ίδιος πάντως δεν είναι αρνητικός στο να τραβήξει μπροστά εφόσον του ζητηθεί, ενώ απέκλεισε το γεγονός να πορευτεί με το μέρος του κ. Σινάνη.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .