Ρώσοι δημοσιογράφοι στα Μετέωρα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
28 Ιουνίου 2016, 13:12

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει την προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του τουριστικού της προϊόντος διεθνώς . Το έτος 2016 έχει ορισθεί ως Έτος Ελληνορωσικής Φιλίας και την επικοινωνιακή προβολή των δράσεων της Ελλάδας στη Ρωσία έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, διοργανώνει το «3ο Ταξίδι εξοικείωσης» 9μελούς ομάδας Ρώσων δημοσιογράφων στη Θεσσαλία.

Στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα βρέθηκαν σήμερα 28 Ιουνίου 2016 , 10 Δημοσιογράφοι από την Ρωσία και 2 στελέχη της Γ.Γ. Τουρισμού Ελλάδας.

Το πρόγραμμα  περιελάμβανε Άφιξη στα Μετέωρα , Επίσκεψη σε 3 μοναστήρια , Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών , Επίσκεψη στο εργαστήριο βυζαντινών εικόνων «Ζερβόπουλος» ,Επίσκεψη στο Σπήλαιο Θεόπετρας και τέλος συνάντηση με επαγγελματίες της περιοχής.

Το θετικό στην επίσκεψη ήταν ότι οι δημοσιογράφοι είχαν κατ’  ιδίαν συναντήσεις με επαγγελματίες του Τουρισμού της περιοχής Καλαμπάκας αλλά και με Φορείς.

Οι συναντήσεις αυτές , κατά τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα θεωρούνται αρκετά σημαντικές αφού υπάρχει άμεση επικοινωνία και συζήτηση με τους Δημοσιογράφους.

Όπως τόνισε ο κος Μουτίνας τα αποτελέσματα αυτών των επισκέψεων μπορεί να μην είναι άμεσα αλλά θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα για τους Ρώσους Τουρίστες τα Μετέωρα αποτελούν πρώτο σταθμό στην Ελλάδα λόγω Θρησκεύματος. Τέλος αναμένει πάρα πολλά για την αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος στην περιοχή , από τον νέο φορέα που συστάθηκε και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται.

Ποιοι ήταν οι επισκέπτες

ΜΜΕ
Ονοματεπώνυμο
Πρακτορείο Ιντερφάξ
BATENINS OLEGS
Πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι
OGLOBLINA Iuliia
Πρακτορείο ΤΑΣΣ
FILIMONOVA ANASTASIA
Ε/φ Nεζαβίσιμαγια
DERYABIN ALEXANDER
Πρακτορείο INF και Ρ/Σ
SHANTALOVA ALEKSANDRA
Πρόεδρος Περιφερειακών ΜΜΕ Ρωσίας
DUBINSKAYA SOFYA
Ε/φ Τιουμένσκαγια Πράβδα
VOKHMINA LARISA
Ε/φ Σότσινσκαγια Κουρόρτναγια Γκαζέτα
TODORENKO IRINA
Ε/φ Ούλιστα Μοσκόφσκαγια της πόλης Πένζα
DVORIANOV VLADIMIR

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .