Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών – «ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

31 Ιουλίου, 2014 20:59 Επιμέλεια: /

μετεωρα απο πανω

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών, συνεπής στις προεκλογικές της θέσεις και δεσμεύσεις, ΣΤΗΡΙΖΕΙ την πρωτοβουλία πολιτών και φορέων «ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Πάγια θέση μας ήταν και παραμένει η άποψη ότι η διαφύλαξη της ιερότητας των Μετεώρων και η πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής δεν είναι πράγματα ασύμβατα.
Πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από δυναμικές συλλογικές δράσεις είναι δυνατή η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του θέματος χωρίς εμπάθειες και αντιπαραθέσεις, με στόχο το καλό του τόπου.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν την πρωτοβουλία αυτή.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.