Ρύζι σε άπορους και ευπαθείς ομάδες διανέμει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

10 Νοεμβρίου, 2015 18:00 Επιμέλεια: /

ΜΑΜΑΡΑ ΡΥΖΙ

Περισσότερα από 170.000 κιλά ρύζι σε 36 φορείς και 25.000 απόρους και ευπαθείς ομάδες διανέμει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος «δωρεάν διανομή ρυζιού σε απόρους της χώρας» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα τόνισε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης. Έτσι, αναμένεται να διανεμηθούν περισσότερα από 170.000 κιλά ρύζι σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε συνεργασία με τους δήμους, φροντίζουμε ώστε η βοήθεια αυτή να φθάσει σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και που έχουν πληγεί από την κρίση».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.