Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Καλαμπάκας και τη ΔΕΥΑΚ

18 Αυγούστου, 2017 14:16 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Ο Δήμος Καλαμπάκας, βάσει διατάξεων Ν.4483/2017 άρθρο 52 του Υπουργείου Εσωτερικών, κάνει γνωστό στους δημότες, ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017 έχουν τη δυνατότητα, με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους, τόσο προς τον Δήμο όσο και προς τη ΔΕΥΑΚ.

Αυτό προβλέπεται σε σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός εσωτερικών. Η αίτηση, σε ότι αφορά τις οφειλές προς το Δήμο Καλαμπάκας, θα υποβάλλεται στην αρμόδια Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου και σε ότι αφορά τις οφειλές προς τη ΔΕΥΑΚ, στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

O αριθμός των δόσεων κυμαίνεται με βάση τον παρακάτω πίνακα:

ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ
1. Εφάπαξ καταβολή οφειλής (εξόφληση) 100%
2. 2 έως 24 ισόποσες δόσεις 80%
3. 25 έως 48 ισόποσες δόσεις 70%
4. 49 έως 72 ισόποσες δόσεις 60%
5. 73 έως 100 ισόποσες δόσεις 50%

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.