Ρεσιτάλ

14 Οκτωβρίου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

TSEKOYRAS KALIBAS_DCE

Ρεσιτάλ πολιτικής έδωσε για άλλη μια φορά ο πρώην πρόεδρος της Βλαχάβας Γιώργος Τσεκούρας  στην συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή την επιβολή προστίμων που έριξε σε κτηνοτρόφους η Επιτροπή  Βοσκής ζώων του Δήμου και μάλλον επέφερε το πρώτο ρήγμα στην δημοτική παράταξη του Δημάρχου καθώς έφερε σε αντίθεση τον Δήμαρχο και πρόεδρο της συγκεκριμένης επιτροπής Άλκη Αναγνωστόπουλο και το μέλος της επιτροπής και δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Παπαναστασίου .

Από τις ωραίες ατάκες του πρώην προέδρου ήταν αυτό που είπε για την διαπαραταξιακή επιτροπή την οποία χαρακτήρισε αλπότρυπα για να περνιούνται διάφορα θέματα και να μην συζητιούνται στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου .

Πρόεδρε , ήρθες στο δημοτικό συμβούλιο και ζωντάνεψες τα πράγματα αλλιώς θα είχε σχολάσει η συνεδρία στο πρώτο τέταρτο  .  Άσε που μας έδωσες τροφή  για να γράψουμε όχι μόνο  σχόλια αλλά ολόκληρο μυθιστόρημα  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.