Ρεσιτάλ Πιάνου με τον Αποστολο Αλεξιου και 2 σεμινάρια για το Σαββατοκύριακο

4 Μαρτίου, 2017 00:38 Επιμέλεια: /

IMG_0284

Ρεσιτάλ Πιάνου θα δώσει ο διακεκριμένος πιανίστας Απόστολος Αλεξιου ,

 το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 20:00 , στη Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπακας

σε έργα των : Chopin , Poulenk , Granados , Debussy , Aστρινειδη.

(Αίθουσα Μουσικών Συνόλων – Είσοδος ελεύθερη )

Ο Απόστολος Αλεξίου σπούδασε πιάνο με τους Γ. Κακαλή και Α. Γαρουφαλή στην Αθήνα και με τον Α. Σακελάριο στο ΔΩΛ από όπου αποφοίτησε το 1982 με δίπλωμα πιάνου.Έχει πάρει μαθήματα πιάνου στις Η.Π.Α. απο τους R. Jackson & I. Stahl και παρακολούθησε σεμινάρια (πάντα ως ενεργό μέλος) με τους F. Gevers και J & K Ganev).

Σπούδασε αρμονία, αντίστιξη και φυγή στο Μακεδονικό ωδείο με τον Δ. Αθανασιάδη.
Από το 1983 είναι καθηγητής πιάνου και θεωρητικών στο ΔΩΛ και παράλληλα εμφανίζεται τακτικά σαν σολίστας σε διάφορες συναυλίες στη Λάρισα και σε άλλες πόλεις.
Διετέλεσε διευθυντής της μουσικής σχολής δήμου Τυρνάβου από το 1987 έως το 2004 και διευθυντής του ωδείου «Σύγχρονο κέντρο μουσικών σπουδών» της Κοζάνης από το 1989 έως το 2006.
Απο το 2006 είναι διευθυντής του Δ.Ω.Λ.
Από τους αποφοίτους της τάξης του πολλοί είναι αυτοί που βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και πολλοί σταδιοδρομούν με επιτυχία σαν εκπαιδευτικοί και σαν σολίστες του πιάνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για τους σπουδαστές της σχολής πιάνου από τον Αποστολο Αλεξιου την ίδια ημέρα από τις 16:30 έως 19:30
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός της διδασκαλίας του οργάνου με τεχνικές δεξιοτεχνίας, μελέτης και έκφρασης.
Συμμετοχή σεμιναρίου: 10€

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής .

Τον κύκλο των σεμιναρίων συνεχίζει την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ο Θωμάς Μαυραντζας με το σεμινάριο κρουστών με θέμα: Γνωριμία με τα τύμπανα –πολυρυθμια – γλωσσάρι – τεχνικές παιξίματος.

Ώρα έναρξης 12:00

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής .

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.