Ραντεβού στην Καλομοίρα

11 Αυγούστου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

kalomira giorti pitas 2013 7_DCE

Στην πανέμορφη Καλομοίρα , με το πλούσιο φυσικό και ιστορικό περιβάλλον αλλά και τους φιλόξενους Καλομοιριώτες  δίνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  ραντεβού μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στο Περτούλι με θέμα την λαογραφία της κτηνοτροφίας .

Η εκδήλωση  της Καλομοίρας εντάσσεται στο πλαίσιο  της δράσης «ΤΣΙΤΣΑΝΙΑ 2015» και θα έχει ως θέμα την τοπική γαστρονομία με τους τοπικούς φορείς να βρίσκονται σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων .

Ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης  δίνει μεγάλη σημασία στην εν λόγω εκδήλωση και φυσικά έχει τους λόγους του που το κάνει κάτι που φροντίζει  να το τονίσει  ιδιαιτέρως  !!!

Πάντως στην Καλομοίρα παρατηρείται κινητικότητα σε ότι αφορά την οργάνωση της εκδήλωσης  με τον κ. Μιχαλάκη να προσκαλεί όλους να ανέβουν στις 22 Αυγούστου στην ωραία Καλομοίρα !!!

Καλή επιτυχία Αγαπητέ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Καλού κακού καθαρίστε το σχολείο μην τυχόν και έχουμε καμιά διανυκτέρευση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.