Πτώμα έπεσε από ένα αεροπλάνο και προσγειώθηκε στον κήπο ενός σπιτιού

admin
admin
4 Ιουλίου 2019, 08:47

Μία φορά στα πέντε χρόνια, συμβαίνει περιστατικό όπως αυτό που καταγράφηκε στις 30 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, ο πατέρας μίας οικογένειας ήταν στον κήπο του σπιτιού στο Κλάπαμ και απολάμβανε τον ήλιο, όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο, σαν κάτι να έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος.

Αμέσως ανέβηκε μπήκε μέσα στην κατοικία του, ανέβηκε στο πάνω μέρος και κοίταξε έξω από το παράθυρο που έβλεπε το γειτονικό οίκημα.

Εκεί είδε έναν άνδρα ξαπλωμένο, θεωρώντας αρχικά πως κοιμόταν. «Φορούσε όλα τα ρούχα του, αλλά όταν πρόσεξα λίγο καλύτερα είδα οτι γύρω του υπήρχαν πολλά αίματα. Το κεφάλι του δεν ήταν και στο τόσο καλή κατάσταση. Τότε κατάλαβα οτι μόλις πέσει απο πολύ ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε βγήκε ξανά έξω στον κήπο για να ειδοποιήσει τους γείτονες που μόλις είχαν βγει και αυτοί, όντας τρομοκρατημένοι με το όλο θέαμα.

Η αρχική εκτίμηση της αστυνομίας ήταν πως έπεσε από ένα αεροπλάνο, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα.

Συνδυάζοντας την ώρα και τις πτήσεις που εκείνη την ώρα θα περνούσαν πάνω από την περιοχή για να προσγειωθούν στο Χίθροου, ερεύνησαν ένα αεροπλάνο της Kenya Airways και τα ευρήματα, τους επιβεβαίωσαν.

Και αυτό γιατί στον μηχανισμό προσγείωσης βρέθηκε μία τσάντα, ένα μπουκάλι με νερό και μία σακούλα με φαγητό.

Προφανώς ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε να περάσει με αυτό τον τρόπο στην Ευρώπη από την Κένυα, όμως δεν μπόρεσε να αντέξει τις συνθήκες που υπήρχαν εκεί στην 9ωρη πτήση.

Έτσι, όταν άνοιξαν οι ρόδες το άψυχο σώμα του έπεσε… Κάτι που συμβαίνει μία φορά στα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου.gazzetta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .