Πτώχευσαν δύο Δήμοι

1 Ιανουαρίου, 2016 09:57 Επιμέλεια: /

dimarxeio fotagogisi_DCE

Σε καθεστώς πτώχευσης βρίσκονται οι δήμοι  Γόρτυνας νομού Ηρακλείου και Σαλαμίνας , καθώς αδυνατούν  να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους . Με ΦΕΚ που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, οι εν λόγω δήμοι εντάσσονται σε πρόγραμμα εξυγίανσης, βάσει του N. 4270/2015. Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες οι εν λόγω  Δήμοι παρουσίαζαν  αδυναμία σύνταξης ισοσκελισμένων  ισολογισμών  και έτσι τέθηκαν  υπό πλήρη έλεγχο και επιτήρηση .

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για τους Δήμους  η πλειονότητα των οποίων  δεν είναι ευοίωνη  σε οικονομικό επίπεδο και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει αν οι Δήμοι κατεβάσουν ρολά !!

Γι΄ αυτό και οι δημοτικές αρχές είναι υποχρεωμένες να κάνουν τα πάντα   για να κρατήσουν όρθιους τους Δήμους ώστε να μην καταρρεύσει η κοινωνία και η χώρα . Και ο δρόμος είναι ένας : συμμάζεμα , οικονομία , νοικοκύρεμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.