Ψίθυροι αντί φωνή διεκδίκησης

26 Αυγούστου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

e-65 arxise h kataskevi 2_DCE

Οι φωνές που ακούγονται αναφορικά με  την αναγκαιότητα  κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδος (Ε65),  είναι κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με το νότιο τμήμα (Λαμία –  Ξυνιάδα) .

Οι όποιες φωνές μιλούν για   την αναγκαιότητα  κατασκευής του βόρειου τμήματος (Τρίκαλα – Εγνατία ) είναι πολύ λιγότερες  και μάλλον πρόκειται περί ψίθυρων  και όχι στεντόρεια με συνέπεια το κομμάτι αυτό  να είναι «παγωμένο».

Και είναι αυτό , οι ψίθυροι  αντί της στεντόρειας φωνής , άξιο προσοχής .

Είναι απορίας άξιο λ.χ  το γιατί οι φορείς της περιοχής Καλαμπάκας και κυρίως ο δήμος δεν υψώνουν φωνή σοβαρής  απαίτησης – διεκδίκησης για την ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς του που είναι η σύνδεση με την ΕΓΝΑΤΙΑ .

Μήπως πια πρέπει να υψώσουμε τους  τόνους  στην διεκδίκηση ορισμένων ζωτικών για την ανάπτυξη της περιοχής έργων μια και η κεντρική εξουσία συνηθίζει να κωφεύει  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.