Ψήφισμα του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων για τον θάνατο του μαθητή Ευσταθίου Βασίλη

25 Νοεμβρίου, 2016 12:06 Επιμέλεια: /

untitled
Στα Τρίκαλα και στο Γραφείο του Διευθυντή του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων , σήμερα 25 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00π.μ., συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων λόγω του θανάτου του μαθητή του Σχολείου μας  Ευσταθίου Βασίλη, που φοιτούσε στη Β΄ τάξη του Σχολείου μας. Επρόκειτο για ένα μαθητή με ήθος, εργατικότητα  και σεβασμό τόσο στους καθηγητές του σχολείου όσο και στους συμμαθητές του. Πέρα από τις μαθητικές του  υποχρεώσεις, ασχολούνταν και με την μεγάλη του αγάπη που ήταν το ποδήλατο. Καθημερινά έκανε δεκάδες χιλιόμετρα στην προπόνηση ώστε να είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε Πανελλήνιους και Παγκόσμιους αγώνες ποδηλασίας και να διακριθεί.
Ήταν ένας μαθητής πρόθυμος να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και όχι μόνο.
Ήταν  εγκάρδιος, φιλικός και συνεργάσιμος με τους συμμαθητές του, και τύχαινε μεγάλης αποδοχής από αυτούς . Βαθιά συγκινημένοι από την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου μας μαθητή  αποφασίσαμε ομόφωνα:
1.Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στους Γονείς του Νικόλαο και Μαρία όπως και στα αδέλφια του Κων/νο και Γενοβέφα.
2. Να κηρύξουμε το Σάββατο  26 Νοεμβρίου 2016, ημέρα της κηδείας, ημέρα πένθους για το σχολείο.
3. Να παραστούμε στον Ι. Ν. της Αγίας Παρασκευής  κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.
4. Να καταθέσουμε στεφάνι στη μνήμη του κατά την εξόδιο ακολουθία και να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό από τους συναδέλφους ως δωρεά σε ίδρυμα.
5. Να δημοσιευτεί το παρόν κείμενο στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας.
Για το σκοπό αυτό συντάχτηκε το παρόν ψήφισμα και υπογράφεται.
Ο Διευθυντής                                          Οι Καθηγητές  
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.