Ψήφισμα με τα αιτήματά τους επέδωσαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας απεργοί

15 Ιουλίου, 2015 18:44 Επιμέλεια: /

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΕΡΓΟΙ

Ψήφισμα με τα αιτήματα της απεργιακής τους κινητοποίησης επέδωσαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό μέλη του ΠΑΜΕ Δημοσίου, αμέσως μετά τη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Είναι μία επικίνδυνη περίοδος και πραγματικά κάθε ελληνική οικογένεια, κάθε έλληνας και κάθε ελληνίδα, προσπαθούν να προστατευθούν από τους αναδεικνυόμενους κινδύνους. Τα αιτήματα είναι δικαιολογημένα γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά και η ελληνική οικογένεια υπέφερε τα τελευταία πέντε χρόνια. Η μόνη ελπίδα είναι η δυνατότητα η χώρα να κάνει ένα άλμα πέραν της φθοράς που επιφέρουν αυτά τα μέτρα.
Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για μπορέσουμε να φέρουμε ξανά την Περιφέρεια αλλά και τη χώρα, στην ομαλότητα και την κανονικότητα.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.