Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα & Εξωτερικό – Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Ιανουαρίου 2016, 18:51

Το exportsgr.com ξεκίνησε ένα κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας που δημιουργεί για τους παραγωγούς.
Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η πρώτη εκδήλωση – ενημέρωση έγινε σήμερα 23/1/16 στην εκθεσιακή αίθουσα «Νίτσας Λιάπη», στις 18:00 η ώρα στην Καλαμπάκα (Κονδύλη 10).
Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα & Εξωτερικό – Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων».
όσοι παρευρέθηκαν είχαν την  δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρει για την επέκταση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας και την επιχείρηση παγκόσμια.
έγινε  μια πλήρης ενημέρωση από στελέχη της Εταιρίας , καθώς και από έγκριτους οικονομολόγους και αναλυτές που θα βρίσκονται μαζί τους.

Ποιος είναι ο σκοπός του exportsgr.com;

Ο βασικός σκοπός του είναι η προώθηση των προϊόντων αυτών με:

-Διαδικτυακά μέσα (Banners, Google AdWords, Social Media, άρθρα σε επιλεγμένα sites, Newsletters σε τεράστια βάση δεδομένων με εμπόρους της παγκόσμιας αγοράς κ.α.)

-Παραδοσιακά μέσα (Ραδιόφωνο, Τηλεόραση, Εφημερίδες, Περιοδικά κ.α.)

-Συμμετοχή σε διεθνείς (και εγχώριες) εκθέσεις, επικοινωνία με επιμελητήρια του εξωτερικού κ.α.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να καταφέρουν οι παραγωγοί/πωλητές να κλείσουν συμφωνίες και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε κανάλια αγορών που δεν θα ήταν αλλιώς δυνατόν να προσεγγίσουν.

Το exportsgr.com δεν συμμετέχει με κάποιο τρόπο στη διαδικασία της πώλησης και ο ρόλος του περιορίζεται στο να έρθουν σε επαφή παραγωγοί/πωλητές με εν δυνάμει αγοραστές.

Το exportsgr.com θα βοηθήσει επίσης τον παραγωγό/πωλητή συμβουλευτικά στη διαδικασία εξαγωγής του προϊόντος αλλά και φέρνοντας τον σε επαφή με συσκευαστήρια και μεταφορικές εταιρείες.

Παρευρέθη η Βουλευτής του Νομού κα Δριτσέλη Παναγιώτα , ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μουτίνας , Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας και πολλοί Επιχειρηματίες.

exports (13) exports (17) exports (16) exports (15) exports (14) exports (24) exports (23) exports (22) exports (21) exports (20) exports (19) exports (18) exports (12) exports (11) exports (10) exports (9) exports (8) exports (7) exports (6) exports (5) exports (4) exports (3) exports (2) exports (1)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .