Ψέκασμα

4 Μαΐου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

κουνουπι

Πολλοί φίλοι αναγνώστες μου επισημαίνουν  την εμφάνιση  κουνουπιών πριν ακόμα ξεκινήσει  το θέρος κάτι που επιβάλλει , όπως μου επισημαίνουν να σημειώσω ,την ανάγκη συστηματικών ψεκασμών από τις αρμόδιες αρχές .

Ανήσυχοι επίσης είναι και οι κτηνοτρόφοι που φοβούνται την επανεμφάνιση  φαινομένων καταρροϊκού πυρετού στα ζωντανά   τους .

Εύλογες οι επισημάνσεις   και οι ανησυχίες   τους αλλά το ερώτημα είναι ότι το ούτως ειπείν  οργανωμένο κράτος  , ή ότι απέμεινε τέλος πάντων  απ΄ αυτό , δεν είναι   εδώ  , είναι αλλού και σε άλλα οπότε τα κάστανα από τη φωτιά καλούνται να τα βγάλουν ή οι πολίτες κατά μόνας  ή συλλογικά , η με την βοήθεια των Ο.Τ.Α .

Αυτά για να μην ερχόμαστε εκ των υστέρων να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε εγκαίρως  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.