Προβληματισμός και ανησυχία

18 Απριλίου, 2016 07:57 Επιμέλεια: /

meteora skai  3_DCE

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι στις παρυφές της εισόδου στην Καλαμπάκα και σε ιδιωτική έκταση  θα στηθεί Hot Spots που νοικιάστηκε  , σύμφωνα με πληροφορίες , σε Μ.Κ.Ο χωρίς να είναι  τίποτα γνωστό γύρω από ταυτότητά της , οι Καλαμπακιώτες προβληματίζονται και ανησυχούν μαζί ως προς την σκοπιμότητα να «φυτευτεί» , κάτω από τα Άγια Μετέωρα μια μουσουλμανική κοινότητα .

Δεν είναι η έλλειψη ευαισθησίας , ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες , ούτε αρνούνται  να τις εκδηλώσουν  οι Καλαμπακιώτες  , όσο είναι  μήπως τούτη  η επιλογή υποκρύπτει σκοπιμότητα στο πλαίσιο όσων απεργάζονται οι παγκοσμιοτές και η πληθώρα Μ.Κ.Ο που ελέγχει ο γνωστός Τζώρς Σόρος που ανερυθριάστως προωθεί την πολυπολιτισμική παγκόσμια κοινότητα  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.