Προβληματισμός

29 Σεπτεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

tzitzikostas

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το εσωκομματικό σκηνικό στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των διαδικασιών ανάδειξης νέου προέδρου εν τούτοις αρχίζουν να αχνοφαίνονται  κάποιες κινήσεις στην  υποστήριξη των έως τώρα υποψηφίων .

Πάντως εκείνο που διακρίνει κανείς έντονο στα λεγόμενα των στελεχών αλλά και απλών μελών του κόμματος είναι ότι ο νέος ηγέτης θα πρέπει να είναι ένα νέο πρόσωπο  , έξω από πολιτικά τζάκια  και  εκλεκτούς των Βαρόνων και βαρονέτων  .

Πάντως από τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες εκείνος που φαίνεται να έχει ρεύμα είναι ο νεαρός Περιφερειάρχης Μακεδονίας  κ. Τζιτζικώστας ο οποίος είναι γόνος πολιτικής οικογένειας .

Με ποια λογική κινούνται τα στελέχη αυτά ; Ότι ψάχνουν  έναν  πρόεδρο νέο και ωραίο που μπορεί να  συγκριθεί με τον Τσίπρα . Αγαπητοί μου για καλλιστεία πρόκειται ή για εκλογή  ηγέτη που λέει και ο  Μάκης  Γιακουμάτος  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.