Προβληματισμένος

4 Ιουνίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

xalatzakis zois_DCE

Σαν συννεφιασμένη Κυριακή έδειχνε  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  καθώς μπήκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου . Στην  ερώτηση δε κάποιου  «πρόεδρε έχουμε τίποτα ;» , ο πρόεδρος έδωσε μια απάντηση που άφηνε πολλά υπονοούμενα .

Ποια η απάντηση του προέδρου : «Βάσανα αγαπητέ  μου , βάσανα» !!!

Πρόεδρε ,  δεν ξέρω περί ποίων βασάνων ομιλείς  , αλλά αν μεν αναφέρεσαι στην γενικότερη κατάσταση συμφωνούμε και επαυξάνουμε . Αν όμως τα βάσανα αφορούν την τοπική  μας πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα , τότε μάλλον θα πρέπει αν γίνεις ποιο σαφής θα σου έλεγα .

Και ξέρεις , στην πολιτική ενίοτε η σιωπή δεν είναι χρυσός !!!

Αλλά , για να σου πω την  μαύρη αλήθεια στην συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης   δεν ήσουν ο μόνος  προβληματισμένος . Ήταν και άλλοι συνάδελφοί σου αλλά δεν ξέρω το γιατί , κάτι που , που θα πάει , θα το μάθουμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.