Προβλήματα

9 Ιουλίου, 2014 08:05 Επιμέλεια: /

boylitsi o.k_DCE_001

Σιγά , σιγά ο κοινωνικός ιστός του Ασπροποτάμου συγκροτείται , όπως κάθε χρόνο την θερινή περίοδο , γιορτές και πανηγύρια ξεκινούν , προβλήματα , αν λάβουμε υπ΄ όψει τα λεγόμενα του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Βουρλίτση , πολλά και άλυτα , αλλά πέραν αυτού ουδέν .
Βέβαια , για να λέμε και του στραβού το δίκιο , κάποιες παρεμβάσεις από πλευράς δήμου έγιναν και γίνονται πλην όμως όλα στη βάση αυτού που λέμε βιτρίνα .
Δήμαρχε Βουρλίτση , μήπως επειδή το καλοκαίρι συμπίπτει και με την αλλαγή της δημοτικής αρχής , να ετοίμαζες ένα μικρό τοπικό συνέδριο φορέων και λαού ώστε να δοθεί η δυνατότης και οι Ασπροποταμίτες να πουν τον πόνο τους και εσείς ως νέα δημοτική αρχή να ακούσετε τη φωνή του λαού ;
Θα ήταν μια καλή αρχή που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό χωριό κάθε φορά και μέσα σε όλα τ” άλλα θα έχει και το στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής την χρονιά που πέρασε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.