Προβλήματα δημιούργησε η λειτουργία με πολλές πιάτσες ΤΑΞΙ στην Καλαμπάκα

3 Σεπτεμβρίου, 2015 20:24 Επιμέλεια: /

taxi

Το ζήτησε το σωματείο ΤΑΞΙ Καλαμπάκας και το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα των ταξιτζήδων να γίνουν άλλες 3 πιάτσες .

Εκτός από την κεντρική πιάτσα στην πλατεία Δημαρχείου  και στον ΟΣΕ  , τώρα ΤΑΞΙ είναι διασκορπισμένα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου , την πλατεία Δημουλά και στην είσοδο της πόλης ( στο ξενοδοχείο Διβάνη).

Και ενώ όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς με τους ταξιτζήδες να είναι ικανοποιημένοι , φαίνεται πως όσο περνάει ο χρόνος  φαίνεται ότι για κάποιους οι αλλαγές αυτές δεν απέδωσαν.

Και συγκεκριμένα  , μιλώντας στην στήλη μας ο πρώην πρόεδρος κος Σακκά Κώστας ανέφερε ότι οι αλλαγές αυτές έχουν κάνει οικονομική ζημιά στους ίδιους αφού  όποιος σταθμεύει στις νέες πιάτσες τα δρομολόγια είναι πολύ λίγα ( 2-3 την ημέρα).

Ο κος Σακκάς και πολλοί συνάδελφοι του ( κατά τον ίδιο ) , επιθυμούν να αλλάξει και πάλι η λειτουργία με τις πιάτσες και να γίνουν λιγότερες. Προτείνουν να παραμείνει η κεντρική πιάτσα αλλά να αυξηθούν οι θέσεις από 8 σε 13 και στην πλατεία Δημουλά οι θέσεις ΤΑΞΙ να γίνουν 5 από 2.

Αναφέρουν ακόμη ότι το νέο σύστημα επικοινωνίας μπορεί να είναι σύγχρονο αλλά πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην νέα τεχνολογία με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρκείς γκρίνιες και αντεγκλήσεις.

Τώρα αν συμφωνήσουν να καταθέσουν νέα πρόταση που θα περιέχουν τις αλλαγές που επιθυμούν ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο , εξαρτάται από την διοίκηση του Σωματίου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.