Προβλήματα από την ξαφνική καταιγίδα στην Καλαμπάκα – Έμειναν αυτοκίνητα – Δρόμοι έγιναν ποτάμια – Θόλωσε και το ποτάμι

7 Ιουλίου, 2016 00:04 Επιμέλεια: /

DSC_6009

Η δυνατή βροχή που διήρκησε περίπου μία ώρα στην Καλαμπάκα είχε τόση σφοδρότητα που προκάλεσε προβλήματα ειδικά στις μετακινήσεις.

Υπόγεια πλημύρισαν σε πολλές περιοχές της πόλης , αφού οι δρόμοι μετασχηματίστηκαν σε ποτάμια και δεν άφησαν τίποτα πίσω τους.

Οι μετακινήσεις των Ι.Χ. γινόταν με μεγάλη δυσκολία ειδικά στην οδό Πίνδου όπου η στάθμη του νερού είχε ανέβει αρκετά.

Μάλιστα κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος υπήρξε στην οδό Πίνδου κάτω από τα κτελ Καλαμπάκας αφού καπάκι αποχετεύσεως  είχε βγει με αποτέλεσμα μια μεγάλη τρύπα να είναι στη μέση του δρόμου. Άνθρωποι του Α.Τ. Καλαμπάκας βρέθηκαν στο σημείο και τοποθέτησαν το καπάκι.

Να αναφέρουμε πως έφερε νερό και το ποτάμι αλλά το έργο διάβασης π[αρέμεινε άθικτο.

Το ευτύχημα ήταν ότι η ένταση της βροχής σταμάτησε μετά από μισή ώρα περίπου και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα .

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • survivor

    Στην οδό Τρικάλων με τον αέρα πετούσαν οι παράνομες πινακίδες που είναι στα πεζοδρόμια στην μέση του δρόμου και όποιον πάρει ο χάρος……….

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.