Προβλήματα απο την κακοκαιρία που πέρασε-Πώς θα συνεχιστεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο

giorgospasxalidis
19 Ιουνίου 2015, 18:10

Αρκετά έντονα ήταν κατα τόπους τα φαινόμενα απο την κακοκαιρία που πέρασε, ενώ σε καποιες περιοχές υπήρξαν και προβλήματα, όπως σας είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα με το σήμα κινδύνου στο χάρτη του Stagonnews! Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που βλέπετε παραπάνω και κυκλοφόρησε χθές απο το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Η συνέχεια του καιρού το Σαββατοκύριακο:

Βελτιωμένος θα ειναι μεν ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες παραθαλάσσιες περιοχές, αλλα δεν θα λείπουν τοπικές μπόρες το μεσημέρι, κυρίως στο εσωτερικό της Μακεδονίας, και στις περιοχές γύρω απο ορεινούς όγκους της Θεσσαλίας και Στερεάς όπως μπορείτε να δέιτε αναλυτικά στο χάρτη παρακάτω. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 30-31 βαθμούς υπο σκιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ οι άνεμοι ασθενείς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο εως 5 μποφόρ.

Σάββατο 20 Ιουνιου

 

Την Κυριακή θα συνεχιστεί παρόμοιο σκηνικό με τοπικές καλοκαιρινές μπόρες τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες κυρίως σε περιοχές της Θράκης, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο 1-2 βαθμών ενώ οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς.

Διατήρηση του άστατου καιρού με συνέχιση των μεσημεριανών καταιγίδων αστάθειας φαίνεται και για τη Δευτέρα, αλλα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα γι αυτό στη συνέχεια!

Για την περιοχή της Καλαμπάκας: 

Όπως είναι επόμενο και απο τα παραπάνω, ο καιρός γενικότερα στη Θεσσαλία θα είναι άστατος το διήμερο. Έτσι τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή αναμένεται τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες η δημιουργία νεφώσεων που πολύ πιθανώς θα δίνουν τοπικές μπόρες μικρής σχετικά διάρκειας και περιορισμένης έκτασης. Η θερμοκρασία κοντά στους 30 βαθμούς και οι άνεμοι ασθενείς.

 

 

Γιώργος Πασχαλίδης

  The great https://writemyessay4me.org/ global convergence welcome to big era six

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .