Προβλήματα από τη κακοκαιρία στο Δήμο Καλαμπάκας – Από Αμπέλια προς Κλεινοβό τα περισσότερα προβλήματα

7 Σεπτεμβρίου, 2016 09:34 Επιμέλεια: /

DSC_0004

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα στη περιοχή μας και συνεχίζεται με δυνατές νεροποντές και σήμερα.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Τρυγώνας και της Παναγίας όπου για άλλη μια φορά έχουμε κατολισθήσεις.

Επίσης υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του Δήμου αλλά και πρόβλημα στα κανάλια τηλεόρασης.

Τέλος μεγάλη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί και στις δύο διαβάσεις από και προς τη Διάβα καθώς υπάρχει ήδη αρκετό νερό και δεν αποκλείεται σε λίγη ώρα να έχουμε ροή του Πηνειού ποταμού.

Για την ώρα πάντως ι.χ. αυτοκίνητα περνούν  στην πλειοψηφία τους από την παλαιά διάβαση.

Θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά με νέα ρεπορτάζ για τα προβλήματα αλλά και για την κατάσταση των διαβάσεων στην γέφυρα της Διάβας.

Νέα ενημέρωση:

Σοβαρά προβλήματα στα Αμπέλια προς τον Κλεινοβό και τη Γλυκομηλιά. Με παρέμβαση του ο πρόεδρος του Κλεινοβού κ.Τσιούμας έκανε λόγο για μεγάλες καταστροφές και έριξε τα πυρά του προς τη Δημοτική Αρχή η οποία όπως είπε τους άφησε στο έλεος της κακοκαιρίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.