Προβλήματα

19 Σεπτεμβρίου, 2015 11:56 Επιμέλεια: /

DSD_9972_DCE

Η δημοτική αρχή , σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στις σχολικές μονάδες του δήμου , κατέγραψε τα προβλήματα και έδωσε λύσεις στα πλέον άμεσα . Ωστόσο ευθύς αμέσως διαπιστώθηκαν προβλήματα στις κτιριακές υποδομές με χαρακτηριστικότερη περίπτωση το 4ο Δημοτικό Σχολείο που παρατηρήθηκε διαρροή υδάτων στον εσωτερικό χώρο των σχολικών εγκαταστάσεων. Ανάλογα μικροπροβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν καθώς καθημερινά ανακύπτουν . Επίσης παράπονα υπήρξαν για το κλάρισμα που υπέστη μια φουντωτή ροδιά που υπήρχε στην αυλή του σχολείου . Βέβαια μετά την ενημέρωση των αρμοδίων του δήμου τεχνικό συνεργείο αναμένεται να επιλύσει το πρόβλημα αλλά ωστόσο το ερώτημα , για το πόσο σοβαρά καταγράφονται τα προβλήματα , παραμένει .
Αντιδήμαρχε , μήπως μια συνεργασία στην κάθε σχολική μονάδα με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων , είναι επιβεβλημένη ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.