Προβλήματα

8 Ιουλίου, 2015 07:49 Επιμέλεια: /

5o dimotiko neo kataskeyi (1)_DCE

Πολλά τα προβλήματα και οι συνέπειες στον κλάδο των κατασκευών δημόσιων έργων σε πολλά από τα οποία αναστέλλονται οι εργασίες καθώς το δημόσιο  , λόγω της έλλειψης   ρευστότητας  , αδυνατεί να πληρώσει τους αναδόχους εργολάβους οι οποίοι , υπό το βάρος οικονομικών αδυναμιών αυτοχρηματοδότησης του έργου, αναστέλλουν τις εργασίες .

Μια τέτοια περίπτωση , απ΄ ότι  πληροφορούμε , φέρεται να είναι  και το έργο  «κατασκευή 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας .

Εμείς δε μπορεί παρά να εκφράσουμε την θλίψη γι΄ αυτήν την εξέλιξη , αν φυσικά ισχύουν οι πληροφορίες μας , αλλά αναμφίβολα αντιλαμβανόμαστε και την θέση του αναδόχου που καλείται ουσιαστικά να αυτοχρηματοδοτήσει το έργο και έχει λαμβάνειν από το κράτος !

Είναι και αυτό μια από τις πολλές «παράπλευρες απώλειες» της κρίσης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.