Πρόβλημα με το νερό στην Τρυγώνα ;;

15 Ιουνίου, 2016 12:09 Επιμέλεια: /

diakopinerou2-flynews

<< Γύρισα  στο σπίτι μου και βρήκα την γυναίκα μου να μην αισθάνεται καλά και πόνους στην κοιλιά …>> , ήταν τα λόγια του Ζήση Ευθυμίου κατοίκου του Χωριού Τρυγώνα Καλαμπάκας.

Συνέχισε λέγοντας ότι σήμερα το πρωί παρατήρησε στο ποτήρι που έβαλε νερό από την βρύση του σπιτιού περιελάμβανε διάφορα σωματίδια αλλά και σκουλήκια. Μάλιστα για να υπάρχει και δεύτερη μαρτυρία μετέβη και έδειξε το περιεχόμενο και στον συντοπίτη του Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ρουστάνη.

Ο κος Ευσταθίου θεωρεί ότι το νερό ήταν αυτό που δημιούργησε το πρόβλημα υγεία στην σύζυγο του και ευγνωμονεί που δεν υπήρχαν και χειρότερα αφού στο χωριό το Καλοκαίρι φτάνουν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ο κος Ρουστάνης απέδωσε το γεγονός στο ότι το σπίτι του Κάτοικου βρίσκεται κοντά σε τερματικό αγωγό και με τον καιρό συγκεντρώθηκαν ακαθαρσίες.

Κινήθηκε άμεσα

Από την στήλη μας ενημερώθηκε η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας όπου ο Διευθυντής κινητοποίησε αμέσως την Υπηρεσία στέλνοντας Υδραυλικό να δει από κοντά τι συμβαίνει. Συνάμα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Ευσταθίου ο οποίος ζήτησε από τον Δήμο να απολυμάνει το δίκτυο , να καθαρίσει και να χλωριώσει το Υδραγωγείο και να παρθεί δείγμα για ανάλυση, ώστε να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα ή μη του νερού.

Ρουστάνης και Ευσταθίου υποστηρίζουν ότι το νερό της Τρυγώνας είναι από τα καλύτερα στον Δήμο Καλαμπάκας και αν υπάρχει πρόβλημα είναι τοπικό ( στον αγωγό).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.