Πρόβλημα με το νερό στην Τρυγώνα ;;

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
15 Ιουνίου 2016, 12:09

<< Γύρισα  στο σπίτι μου και βρήκα την γυναίκα μου να μην αισθάνεται καλά και πόνους στην κοιλιά …>> , ήταν τα λόγια του Ζήση Ευθυμίου κατοίκου του Χωριού Τρυγώνα Καλαμπάκας.

Συνέχισε λέγοντας ότι σήμερα το πρωί παρατήρησε στο ποτήρι που έβαλε νερό από την βρύση του σπιτιού περιελάμβανε διάφορα σωματίδια αλλά και σκουλήκια. Μάλιστα για να υπάρχει και δεύτερη μαρτυρία μετέβη και έδειξε το περιεχόμενο και στον συντοπίτη του Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ρουστάνη.

Ο κος Ευσταθίου θεωρεί ότι το νερό ήταν αυτό που δημιούργησε το πρόβλημα υγεία στην σύζυγο του και ευγνωμονεί που δεν υπήρχαν και χειρότερα αφού στο χωριό το Καλοκαίρι φτάνουν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ο κος Ρουστάνης απέδωσε το γεγονός στο ότι το σπίτι του Κάτοικου βρίσκεται κοντά σε τερματικό αγωγό και με τον καιρό συγκεντρώθηκαν ακαθαρσίες.

Κινήθηκε άμεσα

Από την στήλη μας ενημερώθηκε η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας όπου ο Διευθυντής κινητοποίησε αμέσως την Υπηρεσία στέλνοντας Υδραυλικό να δει από κοντά τι συμβαίνει. Συνάμα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Ευσταθίου ο οποίος ζήτησε από τον Δήμο να απολυμάνει το δίκτυο , να καθαρίσει και να χλωριώσει το Υδραγωγείο και να παρθεί δείγμα για ανάλυση, ώστε να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα ή μη του νερού.

Ρουστάνης και Ευσταθίου υποστηρίζουν ότι το νερό της Τρυγώνας είναι από τα καλύτερα στον Δήμο Καλαμπάκας και αν υπάρχει πρόβλημα είναι τοπικό ( στον αγωγό).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .