Πρόβλημα με αναρριχητές στην ΑΓΥΙΑ

29 Ιουλίου, 2017 00:20 Επιμέλεια: /

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Την Πέμπτη 27/7/2017 και στις 12.00μμ., περίπου, ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της Ο.Λ.Καλαμπάκας (από τους ίδιους), για πρόβλημα που υπήρχε με δύο (έναν Έλληνα και ένα Γερμανό) αναρριχητές στην Δυτική ορθοπλαγιά της Μεγάλης Αγυιάς.

Μετά τις πρώτες πληροφορίες, άμεσα κινητοποιήθηκε η Ομάδα Διάσωσης της ΟΛΚ, η οποία έσπευσε με τρία άτομα στη βάση του βράχου.

Οι δύο αναρριχητές, αφού είχαν καταφέρει αναρρίχηση στην ορθοπλαγιά, προσπάθησαν καταρρίχηση πάνω στα σχοινιά (rapell), από την ίδια πλευρά, μη βρίσκοντας όμως τους απαραίτητους κρίκους (ασφάλειες), μένοντας κρεμασμένοι στην μέση της ορθοπλαγιάς.

Τα μέλη της Ο.Δ., τους προσέγγισαν από τη βάση του βράχου, και από εκεί, δίνοντάς τους τις κατάλληλες οδηγίες, τους κατεύθυναν στην σωστή πορεία κατάβασης.

Η όλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε περίπου στις 2.00μμ., αφού οι αναρριχητές είχαν επιστρέψει με ασφάλεια, επιβλεπόμενοι από τα μέλη της Ο.Δ.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.