Πρόβλεψη

8 Σεπτεμβρίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

katolisthiseis-3

Εποχούμενοι προς Γιάννενα πρωί Τετάρτης βρεθήκαμε εν μέσω έντονης νεροποντής σε έναν εθνικό οδικό δίκτυο που είχε μετατραπεί σε ποτάμι καθώς όλα τα νερά  που κατέρχονταν της πλαγιάς εισέρχονταν στο οδόστρωμα ενώ σε τμήματα αυτού υπήρχαν βράχοι λόγω κατολισθήσεων με κάποιους οδηγούς να  έχουν βγει από τα αυτοκίνητά τους και να τους  κατρακυλούν προς την κατωφέρεια προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία .

Τι παρατηρήσαμε; Ότι οι  παράλληλοι τσιμεντένιοι ή χωμάτινοι αύλακες που θα οδηγούσαν το νερό στα φρεάτια ή στα φυσικά ρεματάκια ήταν βουλωμένοι με αποτέλεσμα νερό με  φερτά υλικά να υπερπηδούν  το κράσπεδο και να εισέρχεται στο οδόστρωμα .

Μήπως επιτέλους σ΄ αυτόν τον τόπο πρέπει να μάθουμε από προγραμματισμό και πρόβλεψη ;

katolisthiseis-2 katolisthiseis-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.