Πρωτοβουλίες του ΚΚΕ εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

15 Ιουνίου, 2017 09:56 Επιμέλεια: /

600_400_auto_100_kke_20111

Επίσκεψη και συνάντηση με τις Διευθύνσεις & το προσωπικό της Π.Υ. στα πλαίσια της προετοιμασίας  και της πρόληψης της αντιπυρικής περιόδου θα πραγματοποιήσει η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 16 Ιούνη στις 10 πμ κλιμάκιο της Τ.Ε. με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή γραμματέα της Κ.Ο. & μέλος της Κ.Ε. θα επισκεφθεί την Π.Υ. Τρικάλων, και στις 11,30 πμ την Π.Υ. Καλαμπάκας.

Την ίδια μέρα άλλο κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιώργο Καΐκη μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας θα επισκεφθεί την Π.Υ. Πύλης στις 9,00 πμ και στη συνέχεια  με 10 πμ τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων. Μαράβα.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  15/6/2017                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.