Πρωτοβουλίες Κ. Σκρέκα για τη γέφυρα της Διάβας

18 Ιανουαρίου, 2016 00:38 Επιμέλεια: /

1

Από κοντά είχε την ευκαιρία να δει το μεσημέρι της Κυριακής ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, τη ζημιά  που έχει προκληθεί στη γέφυρα της Διάβας στην Καλαμπάκα. Ο κ. Κ. Σκρέκας ήρθε από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τον δήμαρχο Καλαμπάκας Χρ. Σινάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Σε σχετικές του δηλώσεις έκανε λόγο για «μεγάλη ζημιά η οποία αποκόπτει μεγάλο τμήμα ορεινών χωριών της Καλαμπάκας από τα διοικητικά κέντρα της περιοχής. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα πρέπει άμεσα να κινηθούμε όλοι μαζί και συντονισμένα ώστε να φροντίσουμε να αποκατασταθούν οι ζημιές». Ο κ. Κ. Σκρέκας προανήγγειλε σειρά πρωτοβουλιών σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο και πίεση προς τα αρμόδια Υπουργεία για να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπεσιου Τασ.

    Ναι το είδαμε κι αυτό.Κάποιοι από τους άρχοντες του τόπου πήραν ύφος και πόζα και φωτογραφήθηκαν στο σημείο της καταστροφής.Κύριοι δεν πήγατε εκδρομή ούτε είχατε σαν φόντο πίσω σας τον πύργο του Αιφελ η το άγαλμα της ελευθερίας.Δείξτε το ενδιαφέρον σας κάνοντας άμεσα ότι είναι δυνατόν για να αποκατασταθεί η ζημιά το ταχύτερο δυνατό.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.