Πρωτοβουλίες

1 Δεκεμβρίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Πολλές οι πρωτοβουλίες  ανακοίνωσε   ο Δήμαρχος  στο Δημοτικό Συμβούλιο . Για την διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης  της Βιομηχανίας  ξύλου Δασαρχείου Καλαμπάκας προγραμματίζεται στις 16 Δεκεμβρίου ειδική ημερίδα  . Στο θέμα του «ΞΕΝΙΑ» και απαντώντας σε ερώτηση του Βάϊου Ζιάκα τόνισε ότι η μελέτη βρίσκεται εν εξελίξει αλλά δεν ελήφθη καμία απόφαση ακόμα δεδομένου , όπως τόνισε χαρακτηριστικά , δεν πρέπει να υπάρξουν βεβιασμένες κινήσεις.  Επίσης ανακοίνωσε  την παρουσία εξακοσίων Ινδών τουριστικών πρακτόρων  στην Καλαμπάκα το πρώτο Δεκαπενθήμερο του προσεχούς Μαρτίου . Τέλος προχωρεί  σε  πρόσκληση ενδιαφέροντος αξιοποίησης  του ενδιαφέροντος  που υπάρχει για τις  εγκαταστάσεις  της πρώην «Γουώτερλαντ» στους Αγίους Θεοδώρους .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όλα καλά, μόνο που δεν μας τα λέει όλα. Τίνος πρωτοβουλία είναι η ημερίδα, γιατί συχνά πυκνά ο δήμος μοστράρει ως συνδιοργανωτής μόνο γιατί βάζει τον μπουφέ.
    Όταν έχεις σε εξέλιξη μια τόσο σοβαρή μελέτη, οφείλεις να παρουσιάσεις την πρώτη φάση της μελέτης στο δημοτικό συμβούλιο ίσως ακουστούν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τους Ινδούς τουριστικούς πράκτορες κάποιος τους φέρνει, πάντως όχι ο δήμαρχος. Την «Γουώτερλαντ» έπρεπε να την αξιοποιήσει ο δήμος, άλλωστε ο δήμος στερείτε κολυμβητηρίου αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει και αναρριχητικό κέντρο, τόσα προγράμματα έρχονται ΕΣΠΑ, LEADER.
    Αλλά κατέφυγε στην εύκολη λύση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος αξιοποίησης της πρώην Γουώτερλαντ., με μεγάλες πιθανότητες να το πάρει κάποιος ιδιώτης ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα να το παρατήσει

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.