Πρωτοβουλία Χασιωτών

20 Αυγούστου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

gayros monidrio  1 (4)_DCE

Σύσταση ομάδας πρωτοβουλίας  Χασιωτών με στόχο την προώθηση του θέματος που έχει να κάνει με την ίδρυση και λειτουργία αναρριχητικού κέντρου στο Γάβρο , βρίσκεται , όπως πληροφορούμε ,  στα σκαριά .

Η ομάδα πρωτοβουλίας ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί για  την τύχη της επικαιροποιημένης μελέτης   και η οποία θα μπορούσε , όπως πιστεύουν  οι έχοντες τη σκέψη  για την σύσταση της πρωτοβουλίας , να ενταχθεί σ κάποιο πρόγραμμα ώστε να υλοποιηθεί .

Εμείς λέμε καλώς  να ξεκινήσει η ομάδα πρωτοβουλίας όχι μόνο για την προώθηση του θέματος της λειτουργίας αναριχητικού κέντρου στο Γάβρο, αλλά και για την σύνταξη ενός τοπικού σχεδίου ολοκληρωμένης  αειφορικής ανάπτυξης με  αξιοποίηση  των πλούσιων  συγκριτικών  πλεονεκτημάτων .

Καλώς   να ορίσει λοιπόν  η πρωτοβουλία που αποτελεί ό,τι το ποιο αναγκαίο για να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και την απραξία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.