Πρώτος Έλληνας ο Δημήτρης Νταούλας και τρίτος ο Γιώργος Ντάσκας του Συλλόγου μας στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης

30 Οκτωβρίου, 2015 12:55 Επιμέλεια: / , ,

cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf

Ξεπέρασαν τους εαυτούς  τους οι δύο δρομείς μας που συμμετείχαν στον 34οΜαραθώνιο της Φρανκφούρτης .Ο Δημήτρης Νταούλας και ο Γιώργος Ντάσκας έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα ,τους πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει ,με αποτέλεσμα να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Δημήτρης Νταούλας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς τερμάτισε σε 2:49:03 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή με τον καλύτερο τρόπο. Με την επίδοση αυτή τερμάτισε πρώτος Έλληνας σ’έναν από τους μεγαλύτερους Μαραθώνιους του κόσμου .

Εξαιρετική επίδοση και από τον Γιώργο Ντάσκα.Ο Γιώργος που ταξίδεψε στην πόλη της Γερμανίας με στόχο να τερματίσει κάτω από τις τρεις ώρες τα κατάφερε και με το παραπάνω .Τερμάτισε σε 2:56:29 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και τερματίζοντας για πρώτη φορά κάτω από τις τρεις ώρες.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους 2 δρομείς μας που είδαν τους κόπους τους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται ! Μας κάνετε περήφανους και κάνετε τον Σύλλογό μας γνωστό σε Διεθνές επίπεδο !  Καλή αποκατάσταση παιδιά και καλή επιστροφή στην πατρίδα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.