Πρωτόκολλο Συνεγασίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

24 Μαΐου, 2017 09:32 Επιμέλεια: /

Untitled

Υπεγράφη χθες, μεταξύ του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών, Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το οποίο συμφωνούν να εργαστούν από κοινού για την προώθηση κοινών στόχων.

Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, αλλά και την επιστημονική αξιοποίηση των συλλογών και στη συμμετοχή σε μελέτες σχετικά με το φυσικό περιβάλλον, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Ταυτόχρονα, οι δυο Φορείς συμφωνούν να αναλάβουν από κοινού σχετικές πρωτοβουλίες μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών, που διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ήδη στα πλαίσια της ενίσχυσης των δεσμών του ΤΕΙ με την παραγωγική δραστηριότητα, έχει υπογραφεί πιο εξειδικευμένη συμφωνία με του Μουσείου με το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, που έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση και αναβάθμιση των προϊόντων μανιταριών του Μουσείου και την κατοχύρωση ισχυρών διατροφικών ισχυρισμών για το κάθε ένα από αυτά.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια συνεργασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν εξαντλείται σε γενικόλογες διακηρύξεις, αλλά ήδη εφαρμόζεται στην πράξη, μέσα από την οποία «παντρεύονται» η εξειδικευμένη γνώση ενός Εκπαιδευτικού Ιδρύματος με το αντικείμενο και τις εμπειρίες ενός Μουσείου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.