Πρώτο τέστ

27 Αυγούστου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

paneladikes_DCE

Οι ανακοίνωση των επιτυχόντων στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των αποφοίτων των λυκείων έφερε σε πολλούς   επιτυχόντες μαθητές μια ευφορία δεδομένου ότι είδαν τους  καρπούς των κόπων  και θυσιών τους να ανταμείβεται . Ομοίως ευφορία ικανοποίησης  δημιούργησε και στους γονείς και στους δασκάλους τους .

Αναμφίβολα καλά κάνουν και το χαίρονται αφού αποτελεί το πρώτο   επιτυχές τέστ της ζωής  τους που αν αξιοποιηθεί δημιουργικά μπορεί να ανοίξει δρόμους στο μέλλον που θα καθορίζει την μετέπειτα εξέλιξή τους .

Χρειάζονται λοιπόν και τα συγχαρητήρια και η επιβράβευση των  επιτυχόντων   πάντα με την επισήμανση ότι η  επαγγελματική αποκατάσταση  και η εξέλιξη της  ζωής γενικότερα δεν κρίνεται από την πρώτη επιτυχία αλλά και από πολλούς άλλους παράγοντες που για να δημιουργηθούν θέλουν συνέχιση των ατομικών προσπαθειών .

Φυσικά ούτε  για τους  μη επιτυχόντες σημαίνει καταστροφή καθώς  η αποτυχία μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο δημιουργική για το μέλλον τους  , αρκεί να την αξιοποιήσουν  θετικά και δημιουργικά !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.