Πρώτο τέστ

27 Αυγούστου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

paneladikes_DCE

Οι ανακοίνωση των επιτυχόντων στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των αποφοίτων των λυκείων έφερε σε πολλούς   επιτυχόντες μαθητές μια ευφορία δεδομένου ότι είδαν τους  καρπούς των κόπων  και θυσιών τους να ανταμείβεται . Ομοίως ευφορία ικανοποίησης  δημιούργησε και στους γονείς και στους δασκάλους τους .

Αναμφίβολα καλά κάνουν και το χαίρονται αφού αποτελεί το πρώτο   επιτυχές τέστ της ζωής  τους που αν αξιοποιηθεί δημιουργικά μπορεί να ανοίξει δρόμους στο μέλλον που θα καθορίζει την μετέπειτα εξέλιξή τους .

Χρειάζονται λοιπόν και τα συγχαρητήρια και η επιβράβευση των  επιτυχόντων   πάντα με την επισήμανση ότι η  επαγγελματική αποκατάσταση  και η εξέλιξη της  ζωής γενικότερα δεν κρίνεται από την πρώτη επιτυχία αλλά και από πολλούς άλλους παράγοντες που για να δημιουργηθούν θέλουν συνέχιση των ατομικών προσπαθειών .

Φυσικά ούτε  για τους  μη επιτυχόντες σημαίνει καταστροφή καθώς  η αποτυχία μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο δημιουργική για το μέλλον τους  , αρκεί να την αξιοποιήσουν  θετικά και δημιουργικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.