Πρώτη θέση για το 4ο Δημοτικό σε αγώνες 1000 μ.

3 Απριλίου, 2017 18:11 Επιμέλεια: /

Untitled

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 η ειδικότητα του Κλασικού Αθλητισμού της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσε αγώνες ανωμάλου δρόμου 1000 μ. για μαθητές και μαθήτριες Ε’ και Στ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων. Στους αγώνες συμμετείχε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας με 6 μαθητές και 6 μαθήτριες και συνοδούς τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργο Τσικέλη και τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Νίκο Αυγέρη.

Στη συνολική βαθμολογία όλων των δημοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων που έλαβαν μέρος, το 4ο Δημοτικό κατέλαβε την πρώτη θέση με ένα αργυρό, 2 χάλκινα μετάλλια και καλή κατάταξη των υπόλοιπων μαθητών.

Κατόπιν εσωτερικών αγώνων προκρίθηκαν και εκπροσώπησαν επάξια και με διακρίσεις το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

 

1000 μ. αγοριών:

Κωνσταντίνος Πλιάγκας – 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)

Αθανάσιος Παπατζιμόπουλος – 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

Βασίλειος Γρηγορίου – 4η θέση

Θεόδωρος Παπαγεωργίου – 5η θέση

Σωκράτης Μάνθος – 7η θέση

Ιωάννης Δημητρίου – 10η θέση

 

1000 μ. κοριτσιών:

Ναταλία Αυγέρη – 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

 

Οι μαθήτριες Στεφανία Νταμπαλή, Βασιλική Τσιαντούλα, Νικολέττα Κατσικά, Ελένη Μπέλου και Κωνσταντίνα Ψαρρή κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.