Πρώτη εμφάνιση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
28 Μαρτίου 2016, 08:03

Άριστη η  εμφάνιση και εικόνα , παρά το βροχερό  καιρό , εξέπεμψε η πρωτοεμφανιζόμενη δημοτική μπάντα που προηγήθηκε της παρέλασης δίνοντας το στίγμα αναβάθμισης της παρέλασης για το επόμενο χρονικό διάστημα .

Κατά γενική ομολογία η εμφάνιση δικαίωσε τους εμπνευστές της απόφασης ίδρυσης δημοτικής μπάντας (δημοτική αρχή Σακελλαρίου)και η παρουσία της σίγουρα  θα δώσει ένα άλλο στυλ και περιεχόμενο  τόσο στις παρελάσεις , όσο και στις  θρησκευτικές  εκδηλώσεις  . Συγχαρητήρια  βέβαια  διεκδικεί  και  η νυν δημοτική αρχή που υλοποίησε την απόφαση . Ομοθυμαδόν λοιπόν οι ευχές για καλή αρχή !!!

 • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

  Για την ιστορία
  Επί δημαρχίας του κυρίου Γίδα είχε γίνει προσπάθεια ίδρυσης δημοτικής μπάντας, κατόπιν εισήγησης του κυρίου Γιώργου (δεν θυμάμαι επίθετο) καθηγητού κιθάρας του νεοσύστατου δημοτικού ωδείου. Δυστυχώς δεν υπήρχε ενδιαφέρoν από άτομα προκειμένου να πλαισιώσουν την μπάντα.

 • βραχνος προφητης

  Σκεφτομουν να παω στο φεγγαρι,αλλα πηγε η NASA τελικα. Συγχαρητηρια,κυριως σ’εμενα που το σκεφτηκα αλλα και στους αμερικανους που τα καταφεραν

  • Speedy Gozales

   Ευτυχώς που σε πρόλαβαν οι αμερικάνοι και δεν έκανες πτήση από τα Μετέωρα με ομπρέλα.

 • Mme Cassoulet

  Βρε μπαγάσα εσύ ήσουν ντυμένος ο αστροναύτης τις αποκριές.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .