Πρωταθλητές Ελλάδος οι αθλητές του Παντρικαλινού

admin
admin
20 Ιανουαρίου 2016, 18:23

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ε.Λ.Ο.Κ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ) το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

       Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και όλων των στύλ .Ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα καθώς ο κάθε σύλλογος συμμετείχε με τους καλύτερους αθλητέσ του σε κάθε κατηγορία  .Το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών έκανε την πρόκριση προς τον τελικό ακόμα πιο δύσκολη .

    Ο Παντρικαλινός συμμετείχε με τους αθλητές Γρηγορίου Απ. Ιωάννη , Μήτραινα Βασίλειο , Νάκο Λάμπρο , Νάκο Χρήστο , Γρηγορίου Στύλ. Ιωάννη , Γρηγορίου Βασίλειο , Κελεπούρη Κων/νο , Στραπάτσα Δήμητρα και τους συνόδευσαν οι προπονητές τους κ. Παπαθανασίου Χρήστος και Παπαθανασίου Άννα .

    Μετά από σωστή και δυναμική προπόνηση των αθλητών την εμπειρία των προπονητών του Παντρικαλινού και έχοντας ήδη οι πέντε εξ αυτών κατακτήσει Πανελλήνια νίκη στα προηγούμενα πρωταθλήματα η επιτυχία δεν άργησε να ερθει .

    Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αθλητής Γρηγορίου Στύλ. Ιωάννης κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο KUMITE ΠΑΊΔΩΝ 12 ΕΤΏΝ -35Κ.

    Την δεύτερη θέση , αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Νάκος Λάμπρος στο KUMITE παίδων 10 ετών -40κ

    Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Γρηγορίου Βασίλειος στο KUMITE παίδων 9 ετών -30κ και ο Νάκος Χρήστος στα kata παίδων 9 ετών .Στο βάθρο των νικητών και πάλι ο Μήτραινας Βασίλειος για τέταρτη συνεχή χρονιά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο KUMITE παίδων 12 ετών +50κ.

    Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε ο 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγορίου Απ. Ιωάννης ο οποίος στάθηκε άτυχως καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρούσε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο επίπεδο που θα μπορούσε. Του αξίζουν όμως θερμά συγχαρητήρια διότι η αγωνιστηκότητα , το πείσμα και η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε χαρακτηρίζουν έναν μεγάλο αθλητή .

Το Δ.Σ. του Παντρικαλινού συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου γι΄αυτήν την τεράστια επιτυχία τους και τους εύχονται υγεία και να είναι πάντα κορυφαίοι αθλητές του καράτε .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .