Προτάσεις

5 Ιουνίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

basiliki mnimio germanoi 4_DCE

Πολύ ορθά ο δήμαρχος τοποθετούμενος επί της  αιτήσεως – πρότασης γνωστού Καλαμπακιώτη  στην συνεδρία  του Δημοτικού Συμβουλίου ,  τον ευχαρίστησε δημόσια υιοθετώντας την .

Είναι νομίζω χρήσιμο και ευκταίο  για την δημοκρατία ο πολίτης να εκφράζει δημόσια και με παρρησία τις σκέψεις  του , ακόμα και αν δεν πιστεύει σ΄ αυτήν,  για τα κοινά  , όπως επίσης είναι θετικό οι εκάστοτε εξουσίες , να αξιολογούν και ενίοτε να αξιοποιούν  εκείνες που συμβάλλουν στην πρόοδο . Δεν είναι καλό να γίνεται επιλεκτική υιοθέτηση προτάσεων γιατί τότε χάνεται η ουσία του ενεργού πολίτη .

Λοιπόν , από τούτο δω το βήμα έχουμε προτείνει να διαμορφωθεί ο χώρος και να τοποθετηθεί μια επιτύμβια στήλη με τα ονόματα  των εκτελεσθέντων από τα στρατεύματα κατοχής τόσο στο Καστράκι (βλέπε παλιός κοινοτικός  νερόμυλος όπου εκτελέστηκαν οκτώ Καστρακινοί πατριώτες ) , όσο και στην περιοχή προφήτη Ηλία  Καλαμπάκας με τους 24  άγρια εκτελεσθέντες Βασιλικιώτες .

Αναρωτιέμαι πόσοι θα θυμούνται αυτά τα εγκλήματα των ναζί αν φύγουν οι γενιές που τα έζησαν  και πως κρατάμε ζώσα την ιστορική μνήμη !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.