Πρόταση του κ. Φαμίση Κωνσταντίνου για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου

17 Μαρτίου, 2016 18:33 Επιμέλεια: /

famisis kalibas_DCE

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΕΠΕΙΓΩΝ

-    του  ΦΑΜΙΣΗ  ΚΩΝ/ΝΟΥ, πολιτευτής,  Επικεφαλής   του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης του Νομού Τρικάλων, Επίκουρος  καθηγητής  ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,  διδάσκων το γνωστικό αντικείμενο       «   ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ».

ΠΡΟΣ:  την κ. ΦΩΦΗ  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και επικεφαλή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΚΟΙΝ: 1) Στους  Βουλευτές,  μέλη της  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉΣ ΟΜΑΔΟΣ

. (ΠΑΣΟΚ-    ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ)

2) Στον κ. Δήμα Πύρρο τομεάρχη του  Αθλητισμού και Χρυσοβαλάντη Αθανασίο.

ΘΕΜΑ: Ψήφιση  άρθρου  48  του  ΝΟΜΟΥ ( ντόπινγκ  και εξυγίανσης  του  ποδοσφαίρου).

Αγαπητοί σύντροφοι,

Στο πλαίσιο της ψήφισης του νομοσχεδίου, αύριο  Παρασκευή 19 Μαρτίου 2016, που αφορά το ντόπινγκ και την εξυγίανση  του  ποδοσφαίρου, γενικότερα,   ως Πανεπιστημιακός  Καθηγητής και Επιστημονικός Συνεργάτης – Εκπαιδευτής στις  Σχολές Προπονητών  ποδοσφαίρου  της  Ε.Π.Ο, έχω να σας καταθέσω τα  εξής:

Πρέπει  να  ψηφιστεί   το   ΆΡΘΡΟ 48  του Νομοσχεδίου : ( όπου στα   χειρόγραφα  σελ.  108-109   παρ.12)  ο ΝΟΜΟΣ  αναφέρει ότι : η  αδειοδότηση   άσκησης  του επαγγέλματος ,  του  προπονητή  ποδοσφαίρου   αφορά  το κράτος  και  μόνο  και δεν υπόκειται στην έγκριση  άλλου  ισοδύναμου φορέα.

Στόχος μας είναι να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ  οι 3.800  πτυχιούχοι των   ΤΕΦΑΑ, σε Πανελλήνιο Επίπεδο, που έχουν την  ειδικότητα , προπονητική  ποδοσφαίρου  και δεν την αναγνωρίζει   ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ η αντίστοιχη Ελληνική  ποδοσφαιρική ομοσπονδία , ( Ε.Π.Ο ).O Νόμος 4326/2015, παράγραφος 1 και 2 του άρθρου 15, δίδει την δυνατότητα  στις  Ελληνικές ομοσπονδίες να  αναγνωρίζουν και εγκρίνουν  « την άσκησης επαγγέλματος των προπονητών αποφοίτων  ΤΕΦΑΑ, όλων ανεξαιρέτως των αθλημάτων – αγωνισμάτων , στις αντίστοιχες  ειδικότητες   των »

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Φαμίσης  Κωστας

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932745814

e-mail: hotelkostafamissi@yahoo.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.